New Dacia Duster

София Ауто с тунинг център в София

София Ауто с тунинг център в София

София Ауто с тунинг център в София

Реклама Opel Stock
София Ауто отвори вратите на новия си автомобилен център в Бизнес Парк София. “София Ауто разработи второто си представителство в столицата в специфичната локация на Бизнес Парк София за още по-удобен достъп до автоуслуги на своите клиенти”, заяви Илиян Попов, председател на Съвета на директорите. Амбицията ни е да предлагаме професионални услуги с максимално високо качество, като предоставяме на клиентите и партньорите си и уникални решения за техните автомобили чрез всички видове тунинг и ремонтни услуги”, допълни и Михаил Георгиев, изпълнителен директор на София Ауто.

В новия автомобилен център клиентите могат до се възползват от възможността представители на фирмата до вземат техния автомобил и да се погрижат за неговия вътрешен и външен блясък и дребни ремонтни работи, като при наличие на по-сериозен проблем автомобилът може да бъде транспортиран до сервизната боза но „София Ауто" на бул. „Ботевградско шосе" 239 и отново да бъде върнат но собственика му. Новият офис на фирмата разполага с автомивка.

В автоцентъра но София Ауто се предлага вътрешен и външен тунинг, чип тунинг, окачване и спирачни системи, разработване на мултимедия и мобилен офис, специализиран транспорт. Специалистите на фирмата извършват и сезонна подмяна и баланс на гумите на автомобилите на своите клиети, като съхраняват подменените гуми до настъпване на следващия сезон. Скоро клиентите на новата покация могат да се възползват и от възможността до тестват последните модели на Дженерал Мотърс - Кадилак, Шевролет, Хамър и Корвет.

Тунинг услуги от София Ауто:
ВЪНШЕН ТУНИНГ
Оптичен тунинг за автомобили Opel на фирмите IRMSCHER, STEINMETZ, RIEGER. Оптичен тунинг за автомобили MERCEDES, BMW, AUDI, VW, FORD, MITSUBISHI и други. При нас можете да намерите брони, спойлери, прагове, спортни огледала, декоративни решетки, изпускателни системи, фарове, мигачи, габарити и други. Уникални външни рисунки и лепенки могат да направят автомобила Ви неповторим. Алуминиеви джанти и гуми на фирмите OZ, FONDMETAL, BFGOODRICH, MICHELIN и др.

ВЪТРЕШЕН ТУНИНГ
Можем да променим изцяло интериора на вашия автомобил. Спортни волани, топки за скоростен лост на фирмите MOMO, ISOTTA, RAID, VICTOR и др. Спортни седалки на фирмите RECARO, KONIG, MONACO, OMP и др. Фолио в различни цветове за промяна стила и цвета на арматурното табло. Спортният вид на вашето купе ще бъде напълно завършен с металните или текстилните постелки за пода. Неонови светлини за вътрешен и външен монтаж. Климатичен комфорт през всеки сезон - отоплители за бензинови и дизелови агрегати с възможност за дистанционно управление, прозрачни люкове с различни размери и функции, хладилници и фризери със собствен компресор за леки автомобили, микробуси и автобуси.

ЧИП ТУНИНГ
Чип тунинг за бензинови и дизелови двигатели, създадени за широк кръг от потребители, които държат на високия комфорт при каране. Животът на двигателя е толкова дълъг, колкото и ако не работи с тунинг модул. Повечето от продуктите притежават TUV сертификат, което позволява вграждане в нови двигатели без отпадане на гаранцията. За още повече мощност предлагаме монтаж на спортен филтър.

ОКАЧВАНЕ И СПИРАЧНИ СИСТЕМИ
Стабилността на пътя ще ви осигурим със спортното окачване на фирмите BILSTEIN, H&R, KONI, KW и др. Още по-голяма увереност на пътя със спирачните системи на фирмите BREMBO, IN.PRO и ZIMERMAN.

МУЛТИМЕДИЯ И МОБИЛЕН ОФИС
Перфектен саунд, развлекателни системи, LCD монитори, TV тунери, DVD, SUBWOOFER, мобилни връзки, аудиоаксесоари, озвучителни тела, парктроник и др.

СПЕЦИАЛИЗИРАН ТРАНСПОРТ
Бронировка, оборудване и преоборудване на леки и лекотоварни автомобили за бизнес пътувания, инкасова дейност, спешна медицинска помощ и превоз на различни видове товари.


Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Електромобили BMW Citroen Dacia Ford Peugeot Renault Skoda Tesla Toyota Volkswagen Volvo

Февруари 2024: Dacia Sandero е най-продаваната нова кола в Европа

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024